Exterior Design

Украсете живота си с нас!

Нашите клиенти

Комисия за регулиране на съобщенията

Държавният орган за регулиране на съобщенията се довери на БОДЕ за осигуряване на превантивни дейности против пожари на своя база в гр. София. Площта, която се поддържа, е 24 декара. БОДЕ се занимава с косене на трева в района, разчистване на храсти и нежелана растителност. Извършва се и извозване на окосеното сено и окастрените храсти и клони. Отново се използват мощни моторни коси STIHL FS 480 и STIHL FS 350 с оглед на трудния терен.

"Shell България ЕАД" 

Абонаментна поддръжка на 3 бензиностанции от веригата като най-голямата е ШЕЛ Младост 2. Косене на трева три пъти в месеца, оформяне на декоративни храсти, поддръжка на цветя и дървета. 

Национален военноисторически музей 

През март 2014 година фирма БОДЕ поема с голяма гордост ангажимент за поддръжка на зелените площи в Националния военноисторически музей. През юли същата година музеят бе отличен със "Сертификат за отличие" (The Certificate of Excellence) от най-големия туристически портал в света Tripadvisor.

"UNIVEG България" ЕООД

Univeg България част от UNIVEG Group`s е водещ доставчик на логистични услуги за пресни и замразени храни. Огромният склад с 25 товарни рампи разчита на БОДЕ за поддръжката на озеленените си площи. Косене на трева със самоходна косачка HUSQVARNA LC353V и обкантване със STIHL FS 480. 

"Дом за стари хора" - Горна Баня

Социалният дом за стари хора в кв. Горба Баня избра БОДЕ за поддръжка на 13 декара озеленени площи. Дейностите, които се извършват, са регулярно косене на тревните площи, премахване на опасни и сухи клони на дървесните видове в парка. Работата се извършва с моторна коса STIHL FS 350 и резачка STIHL 180.

Химикотехнологичен и металургичен унивеситет София - Дирекция "Студентски общежития"

Фирма БОДЕ е избрана като надежден партньор за поддръжка на прилежащите зелени площи към общежитията на ХТМУ. Два пъти в годината се извършват процедури по косене на трева, премахване на храсти и растителност, както и основно почистване на зелените площи покрай студентските общежития. Тези дейности допринасят и за превръщането на кампуса в едно по-красиво и приятно място за студентите.

55 СОУ "Петко Каравелов"; Професионална гимназия по телекомуникации; 113 СОУ "Сава Филаретов"; 150 СОУ "Цар Симеон Велики"; 144 СОУ "Народни будители"; 68 СОУ "Академик Никола Обрешков"; Колеж по телекомуникации

БОДЕ коси, събира и извозва окосеното сено от училищата в гр. София на приемливи цени съобразно изискванията на техните бюджети. Фирмата е сигурен партньор в кандидатстването им по европроекти и програми за създаване на по-красиви и приятни зелени площи в двора на училищата. БОДЕ извършва боядисване на огради и спортни съоръжения. Ремонт на спортните уреди и площадки.

© ЕТ БОДЕ